nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Laatste artikelen
  Wij van NBRplaza doen het steeds vaker: TWD, ofwel Texting While Driving, ofwel Twittering While Driving: het bedienen van je mobieltje tijdens het autorijden om SMSjes of Twitterberichtjes te sturen. Wij weten ook wel dat het geen goed idee is, maar het filmpje bij [lees meer] maakt dat nog eens extra duidelijk..... Niet voor gevoelige kijkers.
    
  Lees meer...   (1 reactie)
  De eerste anderhalve minuut is een inleiding over een paar wetenschapper die blabla ende gaap. Daarna zie je MRI opnames van twee neukende mensen. Bij [lees meer]. Ah ja, Dr Pek van Andel heeft er een Nobelprijs me gewonnen. Dat je het weet.
    
  Lees meer...   (2 reacties)
  Het Fantastic film festival heeft alvast wat korte filmpjes om je warm te maken. Kijk bij [lees meer]
    
  Lees meer...
  De iBum, is ontworpen door Tomomi Sayuda. Het is zowel een stoel als een kopieerapparaat. Zodra iemand op de stoel plaats neemt worden zijn of haar billen gescand en geprint. Volkomen nutteloos, tenzij je een fashion editorial over copy sluts moet maken voor Vice magazine. Dan is deze gadget opeens weer reuze handig.
    
  Lees meer...
  Sommige mensen hebben een engeltje op hun schouder. Deze meneer ging dwars door de vangrail, over een greppel en kwam  naast de vangrail in omgekeerde richting tot stilstand. Maar kijk nu eens bij [lees meer].
   
  Met dank aan Patser
    
  Lees meer...   (1 reactie)
  Wie zegt u? Barbara Steeman! Je weet wel, die politica van het Belgische VLD. Steeman is raadslid in het pitoreske Lokeren.
   
  "Natuurlijk zijn er nu ook mensen die denken dat ik dit doe om stemmen te ronselen, maar dat is absoluut niet het geval. Ik doe het voor mezelf. Het is leuk om even in het middelpunt van de belangstelling te staan. Nu kan ik dit doen, over een jaar of tien niet meer."

  De burgervader van Lokeren heeft de foto's ook gezien. "Wij zijn een open, liberale partij", zegt hij. "Iedereen doet wat hij graag doet. Ik ga daar niet moeilijk over doen. Ik heb de foto's inmiddels gezien en ik denk dat ik mag stellen dat het mooie foto's zijn."
   
  Het is overigens niet de eerste keer dat voormalige finaliste van Miss België naakt voor de lens verscheen. Dus we dachten: ah, kan ons het schelen. We zetten de foto's van beide shoots gewoon hier bij [lees meer].
    
  Lees meer...
  Je bent Amerikaan en hebt er lang voor gespaard en lang naar uitgekeken. Eindelijk ga je op reis naar Europa. Je vertelt het je vriendin, maar die is meer met zichzelf bezig. Tja, en dan kan dit gebeuren.... Filmpje bij [lees meer]
   
  Met dank aan Patser
    
  Lees meer...   (2 reacties)
  Na lang zwoegen en een boel Googlen, zijn wij er hier op de redactie uit: NBRplaza 2.0 komt er aan.
   
  Dat betekend dat we binnenkort volledig overstappen naar NBRplaza. Dat domein hebben we al een tijd in gebruik, maar daar draaide stiekum gewoon ons puntje in een frame.
   
  We zijn druk bezig nu met de installatie van Worpress, de transitie en migratie, het design en de werving van redactieleden. Meer nieuws later.
    
  Lees meer...   (4 reacties)

  De laatste scene van Student Confidential uit 1987, met Richard Horian en (de oudere broer van Michael Jackson) Marlon Jackson, is hoogst waarschijnlijk het allerslechtste einde van een film ooit. Of niet dan?

    
  Lees meer...
  "I have both a poon and a peener. Big fucking deal." Aldus Lady Gaga. De artieste waarvan we wel wisten dat ze ballen had, zou dit gezegd hebben in een interview.

  "It’s not something that I’m ashamed of, just isn’t something that I go around telling everyone. Yes. I have both male and female genitalia, but I consider myself a female. It’s just a little bit of a penis and really doesn’t interfere much with my life. The reason I haven’t talked about it is that it’s not a big deal to me. Like come on. It’s not like we all go around talking about our vags. I think this is a great opportunity to make other multiple gendered people feel more comfortable with their bodies. I’m sexy, I’m hot. I have both a poon and a peener. Big f*cking deal."
   
  Gaga zou met deze woorden reageren op videobeelden (zie [lees meer]) van een concert waarop Gaga te zien is zonder onderbroekje.
    
  Lees meer...   (1 reactie)
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl