nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Laatste artikelen
  Sinds ze een serie vibrators lanceerde, die Philips steevast Inimate Massagers noemt, is Philips lekker bezig. Zo houden ze bij wat er op Twitter allemaal gezegd wordt over seks. Sinds ze dat begonnen te tellen, hebben ze al meer dan 57.000 twitterberichten verzameld. En die plotten ze dan op hun website op de foto van een vrijend stelletje. Fraai gedaan Philips, die zich daarmee met lef richt op viral marketing! Nu es kijken of ik mijn eigen berichtjes terug kan vinden....
    
  Lees meer...

   

   
   
  Have a nice flight...
   
   
   
  Lees meer...   (1 reactie)

   

  Alsof we dáár iemand om zouden kúnnen haten...
      
  Lees meer...   (1 reactie)
  Somigen hier op de redactie van NBRplaza lopen al de nodige jaartjes mee op het Wereld Weirde Web. Dus kijken wij van de meeste bizarre rariteiten niet meer op. Ook niet als iemand zegt foto's te hebben van een vrouw met een baard. "Kennen we al", riepen we in koor. Want 10 jaar geleden was er bij wijze van kunstzinnig experiment al een kalender neer te laden. Plakbaardjes, dat wel. Maar toch.
  Niet bij Mariam Mariana. Na 20 jaar epileren en scheren, besloot ze om eens een jaartje de boel te laten groeien. Zou jij haar doen?
    
  Lees meer...   (2 reacties)
  Top Gear presentator Richard 'Hamster' Hammond heeft het weer voor elkaar. Deze keer komt hij er zelf zonder kleerscheuren vanaf. Maar zijn €165.000,- kostende Morgan AeroMax is niet meer.
    
  Lees meer...   (1 reactie)
  Een nieuwe variant op 'de hond heeft mijn huiswerk opgegeten'?
  Keith Griffin uit Florida in de Vervelende Staten zegt dat zijn kat verantwoordelijk is voor het neerladen van kinderporno. Op Keiths computer werden meer dan 1.000 verdachte plaatjes gevonden. Tegen de politie zei de onfortuinlijke perverseling dat hij gewoon muziek aan het downloaden was en even de kamer verliet. Toen hij terugkwam zat de kat op zijn toetsenbord. "Daarna stonden er allemaal vreemde dingen op mijn computer". Keith is in het gevang gezet. De kat is niet in staat van beschuldiging gesteld.
    
  Lees meer...
  Ben jij weleens jaloers op je hond? Zou je ook weleens en hondenleven willen? De hele dag aan je ballen likken en je baas die je poep opruimt! En dan zijn er nog die overheerlijke hondenbrokjes. Die hondenbrokjes zijn er nu ook in een variant voor mensen, compleet met kommetje. Zet hem naast die van je trouwe viervoeter en geniet samen van een maaltijd. Of, zoals deze dame, voer het aan je onderdanige huisgenootje die je hebt rondkruipen.
    
  Lees meer...
  De Codex Gigas ('groot boek') is het grootste middeleeuwse manuscript ter wereld.  Het zou begin 13e eeuw gemaakt zijn in een Benedictijns klooster in Podlažice in het huidige Tsjechië. In 1648 is het gestolen door het Zweedse leger. Het werk ligt nu in de National Library van Zweden. 
   
  Niks bijzonder allemaal, ware het niet dat het boekje ook bekend is als de Bijbel van de Duivel vanwege een paar leuke illustraties.
    
  Lees meer...
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl