nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Hatsjoe? Neuken!
  Mocht je vriendin verkouden zijn en zich om die reden wensen te onthouden van sexuele handelingen, dan bieden wij van NBR je nu een wetenschappelijk onderzoek aan dat aantoont dat dat een bijzonder onverstandige keuze van haar is. Verkouden? Tongen en neuken! Geen dank.

  Reacties

  Toxie op 19-01-2006 14:55
  Toevallig ben ik snot verkouden, mijn oren zitten dicht en ik hoest me de rambam. Dus dit eens uitproberen??? Hm.........BRB!!! miep miep
  NBR op 19-01-2006 15:20
  Wij van NBR zeggen: afdrukken en aan je lief geven!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl