nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Disclaimer en FAQ
  NBR is in 2004 gestart als weblog bij MSN. In februari 2005 is de weblog, min of meer gedwongen, verhuisd naar punt. Inmiddels bestaat de redactie van NBR uit een aantal vaste bloggers.
   
  Op NBR is een mix van humor, gadgets, sex en vreemd nieuws te vinden. De meningen die op NBR worden geuit, zijn niet per sé die van de redactie (tenzij uitdrukkelijk aangegeven).
   
  © Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming.
   
   
  FAQ
   
  1. Als ik iets koop in de winkels op NBR, is mijn privacy dan gewaarborgd?
  De winkels zijn niet geheel in eigen beheer. Dat wil zeggen dat de betaling en verzending niet door ons zelf worden afgehandeld. Wij bieden alleen het koopportaal. NBR heeft geen inzage in de gegevens van de kopers.
   
   
  2. Kan het niet wat minder met de sex? Er komen ook kinderen hier!
  Je kind kan verbranden of huidkanker krijgen van te veel zon. Om hem daar tegen te beschermen, schakel je toch ook de zon niet uit? Je smeert hem in met een beschermingsfactor of je houdt hem uit de felle zon. Neem een filter!
   
   
  3. Hoe kan ik de redactie van NBR bereiken?
  Stuur een mailtje naar naturalbornriddim@hotmail.com.
   
   
  4. Kan ik ook meebloggen op NBR?
  In principe kan dat, maar we laten natuurlijk niet iedereen toe. Je moet aantoonbaar iets toe te voegen hebben aan het bestaande team, en een punt.nl account hebben (maar die is gratis, dus dat kan het probleem niet zijn).
   
   
  5. Heeft NBR huisregels?
  Jazeker. Iedereen mag zijn of haar mening uitten op NBR. We houden ook wel van een beetje discussie, zolang de sfeer maar luchtig en plezierig blijft. NBR is opgezet als hobbie en tijdverdrijf dus verwacht geen hoogdraverij van ons.
   
  Maar we zijn ook de beroerdste niet. We geven fouten graag toe en foto's en blogs die achteraf niet blijken te kunnen, halen we zonder mokken weg. Dus reageer gerust, duidelijk en zonder jammeren en zeiken. Als je vindt dat jouw mening niet tot zijn of haar recht komt, hier op NBR, open dan een eigen weblog (gratis bij punt, weet je nog?).
   
  Als we je vervelend vinden, krijg je een ip-ban. Dat gebeurt in de volgende gevallen:
  Extremismo's
  Racistische of sexistische uittingen, van elke aard, zijn niet gewenst. Iedere bezoeker van NBR is een gewaardeerd bezoeker, tenzij een eerdere ip-ban het tegendeel bewijst.
  Mafkezerij
  Iemand die niet het verschil weet tussen een threat of een thread is niet welkom. Reageren is leuk, maar bedreigingen zijn dat nooit. Hoe grappig bedoeld dan ook.
  Pisserts
  Aanhoudend zeiken en vervelen levert een ip-ban op.
  Narcisme
  Reageren met als enige doel aandacht te vragen voor je eigen website, product of blog is reclame. Vraag of we je banner willen plaatsen en doe als de rest: betaal ervoor.
  Zeurderts
  Als je NBR een kutblog vindt, rot dan op. Het internet is groot genoeg om ons te negeren.
   
  Het heeft geen zin om over deze regels met ons in discussie te gaan (tenzij je de beheerder van punt bent en ze in strijd zijn met de huisregels van punt), want we hebben ze zelf opgesteld, passen ze desnoods aan en hebben dus altijd gelijk.
   
   
  6. Ik heb een ip-ban en wil er wel weer vanaf. Kan dat?
  Sure. Stuur een mail naar naturalbornriddim@hotmail.com.
   
   
  7. Ik sta niet meer in de vriendenlijst. Hoe komt dat?
  Iedereen mag vrienden worden met NBR. Wat je nodig hebt is een punt-account. Klik op <voeg me toe> et voila. Maar, omdat de lijst zo nu en dan wel erg lang is, verwijderen we alle 'vrienden' die langer dan 2 maanden niet op hun eigen weblog hebben gepost.
   
  Heb je geen punt-account, stuur dan een mailtje. Misschien kunnen we linkjes ruilen. In dat geval kom je in de rubriek 'Links'. Als tegenprestatie verwachten we een linkje terug.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl