nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  De mannengebruiksaanwijzing voor vrouwen, Quick Reference
  Mannen blabla mars, vrouwen blabla venus blabla. Wie heeft er nog nooit de zin gehoord: "Mijn vrouw begrijpt me niet"? Welnu, wij van NBR denken de oplossing gevonden te hebben: een gebruiksaanwijzing voor vrouwen van de man. Dat lijkt een contradictio in termini, want vrouwen staan er nou niet om bekend dat ze gebruiksaanwijzingen lezen. Dus daarom is het meer een quick reference geworden. Mannen, zegt tegen uw vrouwe: RTFM!*
   
  Inleiding
  Een man is een aanvulling voor uw leven. Bij juist gebruik kunt u er jaren plezier van hebben. Minder bekend is dat een man onderhoud nodig heeft en een syntactisch andere taal spreekt dan een vrouw. Lees daarom voor gebruik deze handleiding aandachtig door. Bij onjuist gebruik vervalt de garantie.
   
  Hoofdstuk 1: Voeding
  De liefde van de man gaat door de maag. Zoals met zoveel gezegdes, zit ook in deze een kern van waarheid. En er schuilt tevens een gevaar in. Bij een juiste voeding zal de man u vereren, ja, op een voetstuk zetten. Hij zal opscheppen bij zijn vrienden over zijn keukenprinses (zie ook hoofdstuk 'sex').
   
  Maar de man zal uw kookkunsten ook vergelijken met die van zijn eerste referentiekader van het type 'vrouw': zijn moeder. Lekker koken is dus niet genoeg. Het moet lekkerder zijn dan dat van de vrouw-der-vrouwen. Tip: maak er geen wedstrijd van. Zijn moeder kookte waarschijnlijk traditioneel (aardappeltje, groente, vlees). Daar heb jij toch geen tijd voor. Ga in de creativiteitsmode en bereid eens een Cajun maaltijd.
   
  Verder is een juiste en uitgebalanceerde voeding belangrijk voor de gezondheid voor de man. Voldoende groente en fruit in combinatie met afwisseling zorgt voor en gezond lijf. Daartegenover staat dat de man zelf denkt dat zijn primaire levensbehoefte bestaat uit pizza, McDonnalds, bier en cola. Beschouw het als een uitdaging om dat patroon te doorbreken.
   
  Hoofdstuk 2: Gedrag
  Een goed afgerichte man is een geschenk uit de hemel. Hij zal niet alleen klusjes in huis doen, maar u zelfs zo nu en dan verwennen met een voetenmassage. Lijkt dat onmogelijk? Dat is het niet. U moet alleen de juiste commando's kennen en als het ware 'mannentaal' spreken.
   
  Dat laatste is een bijzonder lastige opgave voor vrouwen. Maar met een paar simpele regels, kunt ook u uw man naar uw hand zetten.
   
  De man begrijpt geen hints. Dus als u zegt "wat zit de vuilniszak vol", dan zal zijn antwoord daarop hooguit "inderdaad" zijn. Als u zegt "wat zijn de ramen vies" dan zal hij denken "dat komt omdat ze al lang niet meer gewassen zijn". Accepteer deze in uw ogen minderwaardige vorm van communicatie.
   
  In plaats van hints zijn duidelijke en concrete instructies nodig. Zeg "Wissel jij de vuilniszak even" of "was de ramen". Ik moet de eerste man nog tegenkomen, die dergelijke duidelijke instructies niet begrijpt.
   
  TIP: Maak uw communicatie SMART (specifiek, meetbaar, acceptabel en tijdsgebonden). Zorg dat er geen twijfel mogelijk is. Door uw opdrachten SMART te maken voorkomt u ruzies over die gang die nog steeds niet behangen is.
   
  Voorbeeld (niet SMART): Ga je binnenkort de gang opknappen?
  Voorbeeld (SMART): Wil je voor dit weekeinde de gang behangen en schilderen?
   
   
  Hoofdstuk 3: Sex
  Het is een misverstand om te veronderstellen dat een man alleen aan sex denkt. Nonsens! Een man denkt ook aan eten, auto's en sport! Is sex dan niet belangrijk voor de man? Wel, laten we het zo zeggen: goeide sex bepaalt voor 10% het succes van uw relatie. Slechte sex bepaalt voor 90% het falen van uw relatie. In management termen: sex is een hygienefactor.
   
  Verder mag een man dan wel een prinses in de keuken willen, hij wil ook een hoer in bed. Sorry, het is niet anders. Dus laat u gaan, laat zien dat u ervan geniet en, heel belangrijk, let op uw communicatie (zie hoofdstuk 'gedrag'). Als hij dingen doet die u niet lekker vindt, zegt dat dan in duidelijke bewoordingen.
   
  Denk niet dat uw man geen behoefte heeft aan sex. Tien tegen een dat ie zich aftrekt onder de douche of op het toilet op zijn werk. Hij zegt van niet? Denk nog es!
   
   
  Hoofdstuk 4: Onderhoud
  Een man is geen kat die zich de hele dag ligt schoon te likken. Sommige mannen hebben wat opvoeding nodig op dit vlak. Moedig hem aan en laat hem duidelijk merken dat hij geen sissy is als hij een maskertje of scrubcremetje gebruikt. Maak er een gezamenlijk intiem moment van (beloon hem desnoods met sex).
   
  Maar pas ook op dat hij niet doorslaat. Sommige mannen krijgen zo de smaak te pakken, dat ze meer ruimte nodig hebben op het planchetje dan jij. Leidt hem desnoods af met pizza en bier.
   
   
  Hoofdstuk 5: Speeltjes
  Net als andere huisdieren hebben ook mannen behoefte aan speeltjes. In elke man schuilt een klein jongetje. Dat is niet erg, dat moet u koesteren. Helaas is er niet een specifiek speeltje dat voor elke man werkt. De ene houdt van auto's, de ander van treintjes, een derde van motoren en weer anderen gaan helemaal op in high end audio en video stuff.
   
  Speeltjes bepalen voor een deel de identiteit van uw man. En zijn status. Het helpt uw man om zich goed te voelen.
   
  Sexspeeltjes vormen een aparte groep en horen niet in dit hoofdstuk thuis. Sommige mannen voelen zich juist bedreigd door sexspeeltjes en denken dat u zich als vrouw tekort gedaan voelen door hun sexuele capaciteit. Maak hem duidelijk dat dat geenszins het geval is, maar dat sexspeeltjes een aanvulling zijn op uw gezamenlijk sexleven. Geef hem daarin maar eens een fijne demonstratie!
   
   
  Hoofdstuk 6: Beweging
  Een gezonde man heeft voldoende beweging nodig. Gelukkig, en dat onderscheidt hem van een hond, hoeft u hem niet uit te laten. Een gezond lijf maakt hem energiek en is bovendien prettig om naar te kijken of om aan te voelen. Stimuleer dus zijn wekelijkse sportactiviteiten door hem te complimenteren met zijn atletisch figuur.
   
   
  Hoofdstuk 7: Winkelen en andere vrouwelijke activiteiten
  Niet elke man is in-touch with his feminine side. Dus als u wilt dat hij mee gaat winkelen, of naar Net5 kijkt, maak hem dan duidelijk what's in it for him (zie ook hoofdstuk 'gedrag'). Dus, ga bij het winkelen ook even de gadgetshop in, of laat hem even los in de Megamarkt. Beloon een avondje Net5 door mee te kijken met sport, of (nog beter) met sex.
   
   
  Hoofdstuk 8: Ziektes
  Net als elke diersoort liggen ook bij de man ziektes op de loer. Typische mannenziektes zijn stress (burn out), obesitas (overgewicht), voetschimmel en in een enkel geval SOA (geslachtsziektes).
   
  Hou uw man dus goed in de gaten en kijk of zijn vacht glanst en zijn ogen helder zijn. Bij twijfel, raadpleeg een arts. Bedenk dat een man niet uit eigen beweging een arts zal bezoeken. Ook hier is aanmoediging soms nodig (hoewel sex in dat geval niet zal werken).
   
   
  Vragen?
  Vragen kunnen in de reacties, of per mail.
   
   
   
   
   
  *Read The Fucking Manual

  Reacties

  Jeanette1 op 17-09-2006 13:48
  Zelf geschreven Nbr?
  nbr op 17-09-2006 14:00
  Helemaal 100%, dus copyights liggen bij moi!
  Ivonka op 17-09-2006 16:47
  Ah, misschien 100 juist, zeker als het om duidelijke instructies gaat, maar ik heb hier niets aan. Ik zoek geen man die klusjes doet en mij zijn keukenprinsesje noemt, ook nog in het bijzijn van onze vrienden! Kan misschien, in het prieel, als sexvariatie. Dus, niet elke man is hetzelfde en gelukkig niet elke vrouw zoekt hetzelfde man. Maar datmannen prettig gezelschap kunnen zijn is zeker waar. Meisjes, geniet en neem ze vooral niet al te serieus aan.
  I.
  NBR op 18-09-2006 08:51
  Vrouwen en gebruiksaanwijzingen...I rest my case...
   
  Chris op 18-09-2006 12:59
  NBR, ikheb hetaandachtig gelezen en heb geen onwaarheden geconstateerd!
  Wij mannen houden gewoon van duidelijkheid.
   
  Eindelijk eens iemand die het glashelder weet neer te zetten. Een 10 !
   
  Misschien moet er zelfs een boekje komen.
   
  "de MAN" voor dummies
   
   
  HAHAHAHAHAHA
   
  NBR op 18-09-2006 13:01
  Ik zal eens met mijn impressariaat gaan praten....
  Jan & Alleman op 18-09-2006 18:22
  Nu begrijp ik mezelf ook beter ;)
  op 19-09-2006 09:20
  Whuhaha....
   
  Ik laat hem direct aan moeder de vrouw lezen.....
  2small2talk op 19-09-2006 12:09
  @NBR: Ik mocht vragen stellen niet? Je schrijft:
  Voorbeeld (SMART): Wil je voor dit weekeinde de gang behangen en schilderen?
  Wat nou als het antwoord van de manNEE is?
  Dan blijven er mij maar twee keuzes over volgens mij:
  1) Ik doe het zelf (en beter, ik ben ten slotte een vrouw)
  2) Ik sla hem de gang in en sluit hem daar op met de nodige spullen totdat hij klaar is. Daarna krijgt hij pizza, bier en sex.
   
  Mis ik nog een mogelijkheid? Ik hou namelijk niet van het antwoord NEE...
  Guru op 19-09-2006 18:45
  Heej, NBR. Je stuk is gejat. Kijk maar: http://sila.sexlog.nl/page.php?id=20910&tool=
   
  Schande!
  nbr op 20-09-2006 11:39
  De url klopt niet, maar bedankt voor de waarschuwing!
  2small2talk op 20-09-2006 12:01
  @NBR: ik ben nog wel nieuwsgierig naar je antwoord...
  NBR op 20-09-2006 12:14
  @2small2talk: Sorrie lieverd, ik had er helemaal overheen gelezen. Tuurlijk mag je vragen stellen.
   
  Veel beter is het natuurlijk om gesloten vragen te stellen (vragen waar geen ja of nee op geantwoord kan worden). Maar op de vraag "wanneer knap jij de gang op?" zal hij waarschijnlijk "binnenkort" antwoorden. Binnenkort betekent voor jou waarschijnlijk binnen een week, en voor hem dit belastingjaar. Vandaar dat je vraag acceptabel moet zijn. Als je weet dat hij met zijn vrienden naar het voetbal gaat, dan zal zijn antwoord vast "nee zijn" inderdaad.
   
  Maar als zijn antwoord "nee" blijft, dan zit er vast meer achter. In dat geval moet je doorvragen (waarom niet, hoe lossen we dit op, hoe kan ik jou helpen om ...., etc.).
   
  Verder is belonen met pizza, bier en sex altijd een goed idee. En over dat zelf doen: helemaal mee eens (zo dat scheelt weer een avondje of twee zweten).
  meinona op 22-05-2007 15:51
  ****WHAHAHAHA*****
   
  LMAO en ROFL
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl