nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Gaat ze vreemd?

  Ben je als man vaker dan drie keer bedrogen door een vrouw? Lees dan niet verder. Jij bent het probleem! Voor iedere andere man die twijfelt over haar trouw, kijk bij [lees meer].
      
  Ruim 20% van de vrouwen gaat weleens vreemd. Er zijn een  aantal signalen die je als 'vreemdgaan' alarmbellen kunt beschouwen. Vaak is er een hele reeks aan bellen. Hoe meer bellen, hoe groter het alarm.
   
  Patronen
  Mannen kunnen goed liegen. Vrouwen zijn daar, om maar even te algemeniseren, veel minder creatief in. Of juist té creatief. Als ze je ineens elke maandag lunch komt brengen, terwijl ze ook elke maandag een nieuwe personal trainer heeft, dan is dat een signaal. Of, als ze altijd hoogtevrees heeft en ze gaat ineens een cursus parachutspringen doen, dan is dat ook een signaal. Geeft ze je ineens cadeautjes terwijl ze dat eerst nooit deed?
   
  Ook kan ze ineens een propvolle agenda hebben. Ze gaat ineens vaker uit met haar vriendinnen, heeft een nieuwe hobbie die drie avonden in de week kosten, ze moet plotseling veel overwerken. Ze heeft veel minder tijd voor je. En als ze thuiskomt duikt ze direct onder de douche.
   
  Of ze besteedt ineens veel meer aandacht aan haar uiterlijk. Ze tut zich vaker op, ook als ze naar de sportschool gaat. Of ze draagt ineens een heel andere stijl kleding. Ze koopt vaker cadeautjes voor zichzelf (yeah right, gehad dus). Of ze heeft ineens een duur parfum, terwijl ze altijd geurloos door het leven ging.
   
  Ook al is jouw vriendin nog zo'n koele teef, vroeger of later maakt ze een fout. Vrouwen zullen je graag uit schuldgevoel willen paaien.
   
   
   
  Onze sex
  Als je een monogame relatie hebt, dan kom je op een punt dat je er van uit mag gaan dat ze niet vreemdgaat. Jullie zijn zo vaak bij elkaar en er is geen moment onbenut om aan elkaar te zitten. Voor seks ga je naar elkaar. Jouw seks en haar seks bestaat niet meer. Er is zoiets als 'onze seks'. Dus als ze ineens geen zin meer heeft dan kan ze maar beter (a) doodziek zijn of (b) menstrueren. In elk ander geval vraag je haar gewoon "Hoe komt het dat je me eerst helemaal sufneukte en me nu niet meer moet?" en kijk je naar haar reactie. Als het lijkt of ze iets verzint, dan is dat ook zo. Als seks en vriendschap twee belangrijke redenen zijn voor een relatie, dan is het ontbreken van seks de eerste stap richting een scheiding.
   
  Ook teveel seks kan een teken zijn. Uit schuldgevoel of gewoon omdat haar nieuwe vriendje nog niet 'alles' doet, kan ze ineens alles uit de kast halen: nieuwe lingerie, botergeil, nieuwe standjes, seksspeeltjes.
   
   
  Wees direct
  Veel vrouwen die vreemdgaan vinden het vreselijk om een leugen voor je te hebben. Eigenlijk wil iets in hen dolgraag de spanning doorbreken. Misschien praat ze wel erg veel over die nieuwe collega, die haar ook weleens thuis belt.
   
  Als je denkt dat ze vreemdgaat, vraag het haar dan. Niet per SMS, niet via de telefoon, niet per e-mail, maar op een moment dat ze ontspannen is. Bijvoorbeeld tijdens het eten. Beschuldig haar niet, maar zeg "schat, ik heb recht op een eerlijk antwoord". Jij weet wel of ze liegt. Is ze erg defensief, agressief, emotioneel? Of heeft ze een logische verklaring?
   
   
   
  Speel detective
  Als ze ineens meer privacy wil, je vragen ontwijkt, of je denkt dat ze niet de waarheid spreekt, dan zit er maar één ding op: doorzoek haar mail, bekijk haar SMSjes, doorzoek haar jaszakken, haar dashboardkastje. Kijk eens over haar schouders mee als ze een SMSje ontvangt of haar e-mail bekijkt. Klikt ze snel iets weg? Volg haar desnoods, bel die vriendin bij wie ze zegt dat ze is, bel haar op haar mobiel met simpele vragen ("schat, wat wil je vanavond eten?"). Of check of die file waarin ze zegt te hebben gestaan er wel echt was. Ze zal, als ze een beetje gewiekst is, haar sporen proberen uit te wissen. Zet ze ineens zelf de vuilniszak buiten?
   
   
  Waarom leven in spanning?
  Als je geen bewijs kunt vinden, maar je voelt toch dat er iets mis is, hou de eer dan aan jezelf en ga weg bij dat wijf. Er is niets zo vervelend als een relatie waar je je niet lekker in voelt. Zoek iemand waar je je wel op je gemak voelt. Lukt dat niet? Dan ligt het aan jou!
   
   
   
   
  Lees ook:
   
   
   
   
   
   

  Reacties

  Toxie op 22-11-2006 22:31
  20% van de vrouwen en hoeveel procent van de mannen?
  Deze opsomming geldt ook voor voor hen denk ik.
  NaturalBornRiddim op 23-11-2006 09:07
  Wijze woorden Tox, wijze woorden.
  babygirl op 22-01-2008 16:23
  alsof vrouwen de enige zijn die vreemdgaan zeg !!!
  mijn vriend en ik hadden (ja hadden) een hele fijne vol sex relatie en ik heb hem dan wel bedrogen maar hij mij ook we zijn nog wel bij elkaar maar ik ga vaker mt niek naar bed als met hem ben ik verkeerd??
  xxxx babe
  NBR op 22-01-2008 20:45
  Waar staat dat, dat mannen niet vreemd zouden gaan?
  Dude op 22-01-2008 23:56
  Hier staat dat! Kijk maar voor jezelf!
   
   
  johan op 06-09-2008 11:33
  Ik denk als man zijnde dat er ook veel mannen vreemd gaan en dat het voor de vrouw wel gemakkelijker afgaat omdat ze een betere porportie(figuur e.d.)hebben dan mannen maar als de een vreemd gaat betekend in veel gevallen dat er toch iets niet klopt in de relatie die men heeft.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl