nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Langer volhouden (tips en trucs voor een beter seksleven)
  Als er één ding is dat alle mannen willen, dan is het wel dat ze het langer vol kunnen houden in bed. Helaas zijn de meeste mannen niet van nature bedeeld met het juiste uithoudingsvermogen om hun vriendin langer dan een gemiddeld reclameblok op RTL4 te verwennen. Daar gaan wij van NBRplaza wat aan doen. Kijk bij [lees meer]
   
  Tip 1: Relax
  Als er iets is dat je moet begrijpen, dan is het wel dat seks tussen je oren zit. Je gedachten en fantasieën spelen een grote rol. Je vooraf al helemaal opwinden van wat er mogelijk gaat komen, helpt dus niet om het langer vol te houden.
   
  Tip 2: Ken je lijf
  Als je weet hoe je lijf reageert, dan weet je ook hoe je die reactie kunt beïnvloeden. Je moet aanvoelen wanneer het tijd is om de paarden te laten rusten en wanneer je het weer aankunt om de troepen opnieuw in gereedheid te brengen.
   
  Tip 3: Verminder de gevoeligheid
  Een gevoelige penis is moeilijker in bedwang te houden. Om het langer vol te kunnen houden, moet je dus techniekjes toepassen om die gevoeligheid te beïnvloeden.
   
   
  Truc 1: Start en stop
  Deze techniek kun je prima toepassen in de voorrondes of de trainingen, alleen of met zijn tweeën. Zodra je een climax voelt naderen, stop je. Handen af, niks meer doen. Als het weer een beetje gaat, begin je weer. Doe dit een keer of 5 per 'sessie' en je zult binnen een paar weken resultaat merken.
   
  Truc 2: Afknijpen
  Als je een paar stoten of rukken verwijderd bent van en orgasme, pak je de penis bij de basis en knijpt hem stevig 'dicht'. Op deze manier kun je een ejaculatie stoppen, tenzij je net iets te laat bent, dan is er al geen houden meer aan, natuurlijk.
   
  Truc 3: Stoom afblazen (of het geladen pistool principe)
  Allemaal naar 'There's something about Mary' gekeken? Welnu, dan ken je de tip dat je niet moet daten met een geladen geweer. Regelmatig masturberen helpt je bij alle drie de bovenstaande tips. Je bent relaxed, je kent je lijf en je penis is minder gevoelig voor opwinding. Ingerukt, mars!
   
  Truc 4: Jas aan
  Een condoom vermindert de gevoeligheid bij de penetratie. Dus als je het niet al doet voor de veiligheid, doe het dan om het langer vol te kunnen houden: draag een condoom!
   
  Truc 5: Sex Toys
  Met een sex speeltje erbij in bed, heb je iets om je aandacht te verdelen, of tenminste om je volledige aandacht op haar te richten. Je geeft haar een overweldigend orgasme en zelf kun je tijdelijk buiten schot blijven.
   
  Truc 6: Blijf ademen
  Let eens op je ademhaling. Door ademhalingsoefeningen te doen, kunnen gevorderde Tantric Sex beoefenaars het naar eigen zeggen uren volhouden.
   
  Truc 7: Niet denken
  Vrouwen gebruiken deze techniek weleens omgekeerd. Door te denken aan Brad Pitt, komen ze sneller klaar (ze moeten wel, want jij houdt het niet zo lang vol, weet je nog?). Voor jou geldt dus: niet aan Angelina Jolie denken, of aan anale seks, of een triootje... Neen, hou het bij het hier en nu (en in noodgevallen kun je ook aan Piet's weerbericht denken).
   
   
   
  sexpillen.nl
   
   
   

  Reacties

  Toxie op 22-05-2007 21:08
  Gaat het weer een beetje Mneer NBR? ......
  NBR op 23-05-2007 15:38
  Uhm...met mij is alles goed. Hoebedoelu?
  En met u?
  Pietje P. op 25-05-2007 16:07
  Wat is er mis met mijn weerbericht?
  Toxie op 29-05-2007 00:37
  Beetje nat heh........
  op 25-03-2008 20:35
  ik ga het proberen..
   
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl