nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  De eerste keer
  Je eerste zoen, de eerste keer vingeren of aftrekken, de eerste orale seks (pijpen/beffen), of de eerst keer neuken. Het blijft een onvergetelijke ervaring. Voorkom teleurstellingen en maak er iets leuks van, met de tips van NBRplaza.
       
  Willen
  Je moet het natuurlijk zelf wel willen. Als je er nog niet aan toe bent dan wordt het geheid een teleurstelling. Doe het dus met iemand die je vertrouwt en bij wie je op je gemak bent. Je hoeft niet meteen bij de eerste kennismaking te neuken. Ga bij het vrijen steeds een stapje verder en ontdek wat je lekker vindt. Het kan zijn dat de jongen geen stijve krijgt of dat het meisje niet nat wordt. Neem de tijd om elkaar goed op te warmen. En als dat niet wil lukken, wacht dan gewoon nog even. Misschien ben je er toch nog niet klaar voor.
   
  Do’s & Don’ts
  Drink vooraf geen alcohol en gebruik geen drugs. Als je niet onder de invloed bent geniet je er meer van, voel je je minder schuldig en hou je het langer vol. Gebruik een condoom (duh). Zo voorkom je zorgen over ongewenste zwangerschap of een SOA. Vaak komt de eerste keer tamelijk onverwacht. Heb dus altijd condooms bij je, just in case, ook al ben je niet van plan om te gaan neuken.
   
  Doe het op een relaxte plek. De eerste keer heb je misschien geen eigen huis, maar in een auto of in de bosjes is misschien niet de beste plek om je volledig te kunnen ontspannen.
   
  Ben je een meisje? Zorg dan dat je zelf eerst aan je trekken komt. Slechts 7% van de meisjes komt namelijk de eerste keer klaar door neuken. Laat hem je dus eerst klaarvingeren of beffen. Zodoende is het niet alleen voor jou ook leuk, je vagina wordt er ook nog eens een stuk natter van en daardoor zal de penetratie ook gemakkelijker zijn.
   
  Vrij eerst met jezelf, voordat je dat met een ander doet. Je weet dan beter wat je lekker vindt. Iedereen doet het anders en iedereen vindt iets anders lekker (je kunt het natuurlijk ook gewoon vragen). Er zijn veel verschillende standjes, de ene houdt van teder, de ander juist van ruw en hard. De eerste keer is ook niet het meest geschikte moment om direct met hulpmiddelen als vibrators en handboeien aan te komen.
   
  Vuurwerk
  De eerste keer kan heel lekker zijn, maar ook vies tegenvallen. Verwacht de eerste keer geen opstijgende rakketten, knallend vuurwerk en applaus. Het wordt lekkerder naarmate je het vaker doet en je je eigen lichaam beter leert kennen. Als je niet te veel verwacht, kan het alleen maar meevallen. Misschien is het niet perfect, maar je gaat er ook niet dood van.
   
  Stoere jongenspraat
  Jongens doen wel stoer, maar als puntje bij paaltje komt vallen ze door de mand. De meeste jongens zijn de eerste keer zenuwachtig, onzeker en stuntelig. Op 17 jarige leeftijd is de helft van de jongens nog maagd! Veel jongens praten niet makkelijk over anticonceptie. Ze denken stomweg niet na over de risico’s. Dom, dom, dom. Meisjes: doe er wat aan!
   
  Ervaringen
  Wil jij je ervaringen delen? Zet ze dan gerust in de comments, bij [meelullen]. Veel plezier!
   
   
   
   
   
  sexartikelen bij sexshop Loveart
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl