nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Zes redenen om elke week seks te hebben

  Seks is goed voor je. Tenminste, als je eenmaal geslachtsrijp bent en het liefst nog wat ouder. Uit onderzoek blijkt dat seks (mits veilig) je gezondheid aanzienlijk verbetert. En of het nou komt door de fysieke activiteit of door je emotionele toestand ervoor, tijdens en erna, mag dan niet helemaal duidelijk zijn. Maar, wat maakt het uit? Seks is goed voor je. Vooral voor vrouwen trouwens. Dus, vrouwen: kijk bij [lees meer] en we geven je 6 redenen om wekelijks, zo niet vaker, seks te hebben. Oh ja, hadden we al gezegd dat het goed voor je is?
   

  1. Het voorkomt verkoudheid en griep. Een paar keer seks per week helpt je lichaam om het niveau van immunoglobelin A met een derde te verhogen volgens een studie uit Zwitserland en een andere study van de Wilkes Univercity.

  2. Je lijkt jonger. Het Royal Edinburgh Hospital in Scotland heeft een test gedaan met een doorkijkspiegel. Mensen die meededen aan het onderzoek mochten andere mensen bekijken en hun leeftijd schatten. Degenen die 7 tot 12 jaar jonger leken dan hun echte leeftijd, hadden een heleboel seks (soms vaker dan 4 maal per week). Of misschien hadden ze wel zoveel seks omdat ze er jong uitzagen, dat kan natuurlijk ook. Maar de researchers zeggen dat het oestrogen niveau toeneemt door veel seks, en dat dat weer helpt om een glanzende vacht en soepele huid te krijgen.
   
  3. Het verbrand Caloriën. Seks is net als sporten. Met een half uurtje sporten verbrand je zo een hele doos negerzoenen. EN het was bij Oprah, dus het is waar.
   
  4. Ja toe schatje, ik heb hoofdpijn. Een vouw met hoofdpijn kan beter seks hebben dan het ontwijken. De toegenomen niveau's van endorphine en corticosteroïdes als je opgewonden bent en klaarkomt werken pijnverlagend.
   
  5. Een regelmatige menstruatiecyclus. Diverse studies van endocrinologist Winnifred Cutler en zijn collega's van de Columbia en Stanford universiteiten hebben aangetoond dat vrouwen die wekelijks seks hebben een regelmatigere cyclus hebben dan zij die maar sporadisch de liefde bedrijven. Dit zou ook verklaren waarom lesbische stelletjes vaak een soort gezamenlijk ritme opbouwen van menstruatiecycli. Volgens Cutler gaat het vooral om de intimiteit en niet zozeer om het krijgen van orgasmes. "Regular exposure to a loving partner has extraordinary effects on health and well-being."
   
  6. Het voorkomt ongelukjes. Vrouwen die regelmatig seks hebben, trainen ook hun bodembekkenspieren. Sterke spieren, dar in het zuiden, voorkomen ongewenst urineverlies.
   
   
   
   
   
   
   
   

  Reacties

  op 13-12-2007 10:30
  Zeg...is seks ook eigenlijk goed voor mij?
  Guru op 19-12-2007 10:45
  Kan het ook omdat het gewoon lekker is? Of zeg ik nou iets geks?
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl