nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Tien redenen waarom mannen vreemdgaan
  Het is een eeuwenoude vraag: waarom gaan mannen vreemd? Dat is natuurlijk verschillend van man tot man, maar wij van NBRplaza hebben een lijst opgesteld met de belangrijkste redenen voor zowel gehuwde als ongehuwde mannen. Soms heeft deze reden helemaal niets met jou te maken. Maar soms ook weer wel.
   
  Weten wij mannen dan niet dat het fout is om vreemd te gaan? Natuurlijk wel. Maar we doen het toch. Vaak zullen mannen zeggen dat het gewoon niet in hun genen zit om monogaam te blijven, maar dat ze voor het voortbestaan van de menselijke soort moeten zorgen. Zijn wij mannen dan echt niet verder geëvolueerd dan een chimpansee? Kijk voor het antwoord bij [lees meer]
    
   
  Dit zijn de 10 redenen waarom wij mannen vreemdgaan:
  1. Omdat we de keuze hebben. Mannen zijn slechts zo trouw als de keuzes die ze hebben. Mannen krijgen nou eenmaal niet zo vaak het aanbod om seks te hebben als vrouwen. Dus mocht die gelegenheid zich dan toch een keer voordoen, dan is het lastig om de verleiding te weerstaan. 

  2. Het is goed voor onze ego. Als een vrouw een man probeert te verleiden, dan streelt ze naast bepaalde lichaamsdelen, vooral ook zijn ego. Het bevestigt dat hij nog 'in de markt is'. Mannen zijn jagers en de jacht windt hen op. De vangst doet hun ego tot grote proporties opzwellen.

  3. Jullie zijn uit elkaar gegroeid. Misschien hebben jullie toch niet zoveel met elkaar gemeen dan je dacht. En die andere vrouw lacht wel om zijn grapjes, houdt wel van voetbal of laat hem met zijn PS3 spelen. Dus waarom ook niet meteen FF tsjekuh of ze net zo compatibel is tussen de lakens. 

  4. Jullie kibbelen te veel. Mannen gaan soms vreemd om van jouw gekibbel en kritiek af te zijn. Even een momentje van rust. Wie wil er nou de hele tijd naar dat gezever luisteren?

  5. We zijn niet meer verliefd. Een relatie is ook gemakkelijk. Als een comfortabele oude spijkerbroek die je maar niet weg wilt doen. Dus de man blijft vanwege de kinderen of het huis en de hypotheek. Maar de liefde en seks missen ze en dus gaan ze die ergens anders zoeken. Voor een man is dat een ideale win-win situatie. 

  6. De seks is niks.
  Als de seks goed is, bepaald dat slechts voor 10% het succes in een relatie. Maar als de seks slecht is, dan bepaald dat voor 90% het falen van de relatie. Seks is een hygiènefactor. Sommige mannen gaan vreemd omdat ze denken (of weten) dat hun partner niet 'in 'is om hun seksuele fantasie tot realiteit te brengen.

  7. Wraak. Als jij bent vreemdgegaan is er een goede kans dat hij uit wraak ook jou een keer zal bedriegen.
   
  8. Het is nieuw, anders en opwindend. Elke dag biefstuk is na een tijdje ook niet meer lekker. Dan wil je ook weleens een speklapje. Weet je meteen waarom je rivale misschien minder aantrekkelijk is dan jijzelf.

  9. Kijken hoever ze kunnen gaan. Wat niet weet, wat niet deert. Eens kijken of hij slim genoeg is om jou voor de gek te houden. Vooral nu er zoveel spionagegadgets op de markt zijn, wat de kans om gesnapt te worden alleen maar vergroot (en dus ook de uitdaging). 

  10. Omdat jij het in het verleden ook niet erg vond. Als jij ooit een man zijn escapades hebt vergeven, dan is de kans groot dat hij het nog een keer zal proberen. Als je erachter komt, zet hij gewoon weer die trouwe-hondenogen op. De vorige keer werkte dat immers ook.
   
   
   
   
   

  Reacties

  op 07-03-2008 15:47
  ...en nu?
  menno paardekoper op 07-03-2008 23:43
  Past goed bij het lijstje dat ik laatst tegen kwam, vult elkaar goed aan(punt 10 in hilarisch!!!!!)

  mannen zijn beter dan vrouwen
  Toxie op 08-03-2008 11:34
  Lekker leesstukje voor het weekend!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl