nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Top 10 seksfantasieën van vrouwen
  Elke vrouw heeft wel eens gefantaseerd over seks en wil of durft daar niet over te praten. Of het nou je vrouw is of jouw vriendin, wij van NBRplaza weten zeker dat in deze lijst wel een paar 'verboden' fantasietjes van haar tussen zitten.
   
  Veel vrouwen laten het erbij, fantaseren. Anderen maken er een queste van om hun geheime lijst successievelijk af te werken. Dus als je een vrouw eens lekker ziet dagdromen, bedenk dan dat ze misschien in gedachten haar lijstje zit bij te werken.
   
  Denk je dat je kunt raden wat er zoals op die lijstjes staat? Het heeft ons redelijk wat moeite en de nodige Breezers gekost om hem samen gesteld te krijgen. Toch berust alle gelijkenis van de personages met jou op pure ijdelheid en schizofrenie. En voor de vrouwelijke lezers: zie je wel dat je niet de enige bent met vunzige gedachten?
     
  Seksuele fantasieën zijn heel normaal en gezond. Ze hoeven op geen enkele wijze betrekking te hebben op ervaring en in sommige gevallen zijn ze ook niet bedoeld om in de praktijk te brengen. Soms zijn ze taboe, sociaal onwenselijk of gewoonweg onmogelijk. Maar de moderne vrouw heeft ook zo haar verlangens.
   
  10. Wild met een wildvreemde
  Veel vrouwen verlangen naar een mysterieuze man die hen meeneemt naar een of ander hotelletje voor een nachtje ongecompliceerde seks. Het grote voordeel van seks met een totale onbekende is dat ze zich volledig kunnen laten gaan zonder veroordeeld te worden als slet. En who cares? Je ziet die gozer toch nooit meer. Je weet niet eens hoe hij heet!
   
  9. Hoe meer hoe beter
  Groepseks is populair onder de dames. Het vrije gevoel van naakt zijn in een groep mensen en de mogelijkheid om je tegelijkertijd door meerdere mannen en vrouwen te laten betasten klinkt voor veel vrouwen als muziek tussen de oren. Denk nu niet meteen dat alle vrouwen hier op zitten te wachten, dus bel niet meteen al je vriendjes voor een gezellig avondje bij jullie thuis (tenzij ze daarom vraagt natuurlijk).
   
  8. Who's your daddy?
  Als er iets is dat vrouwen geil vinden, dan is dat wel een man domineren. De creativiteit die bij vrouwen opborreld zodra dit onderwerp eenmaal is aangeboord is ... interessant. We noemen:
  • Billenkoek geven
  • Bevelen geven
  • Hem laten smeken
  • Hem laten zuigen op haar hakken of andere fallusachtige dingen
  7. Publiek gezocht
  Zelfverzekerde vrouwen dromen er soms van om seks te hebben terwijl anderen toekijken. Het idee dat anderen geil worden van hun seksuele kunsten geeft ze een gevoel van kracht en aantrekkelijkheid. Misschien verklaart het ook waarom vrouwen mee willen spelen in een seksfilm of achter een raam willen gaan zitten? 
   
  6. Onderworpen
  Hoewel veel vrouwen fantaseren over een meester - slavin verhouding, verschilt de fantasie behoorlijk van vrouw tot vrouw. Sommige vrouwen zien het wel zitten om zich volledig te onderwerpen aan zijn grillen, zijn er anderen die juist tegen willen stribbelen. Het kan prettig zijn om een meester te hebben die precies verteld wat je moet doen. Maar als je tegenstribbeld heb je natuurlijk de kans om vastgebonden te worden om vervolgens gepakt en genomen te worden door de meester. Het kan aan mij liggen, maar hebben jullie het ook zo heet?
   
  5. Geen vlees, liever vis
  Die zag je natuurlijk van verre aankomen. Jawel, bijna elke vrouw fantaseert over seks met een andere vrouw. Maar, geen zorgen. Die vrouwen willen ook dat jij toekijkt (maar ze weten ook wel dat jij niet netjes op je stoel in een hoekie blijft zitten). Vrouwen zijn nou eenmaal zachter en ronder, maar dat hoeven wij jou niet te vertellen. En ja, een enkeling ziet het ook wel zitten als je meedoet.
   
  4. Centjes verdienen
  De meeste vrouwen aan wie wij onze kennis ontlenen hebben een 'gewone' baan. Maar toch had een enkeling wel fantasieën over prostitutie. Of strippen. Natuurlijk is de fantasie behoorlijk geromantiseerd en de meeste vrouwen weten ook wel dat het leven van een prostituee ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Misschien komt het door die film met Richard Gere dat vrouwen ervan dromen om meegenomen te worden in een dure auto om in de auto of zijn dure suite nog betaald te worden voor de horizontale mambo ook.
    
  3. Sandwich
  Bij mannen staat ie steevast op nummer 1: seks met twee vrouwen. Maar ook vrouwen lusten er wel pap van en dan bedoelen ze seks met twee mannen, natuurlijk. De ene zwijmelt weg bij het idee van vier handen en twee monden terwijl anderen gewoon rauwe porno willen. Een vrouw vertelde ons dat het haar heelijk leek om door een man gepenetreerd te worden, terwijl een ander haar clitoris likte. Het klinkt haast onmogelijk (vooral als de mannen niet bi-seksueel zijn), maar wel intrigerend, nietwaar? Een andere leuke fantasie is die waarin een vrouw gelijktijdig door twee mannen oraal wordt bevredigd. Of de ene man doet een fijne cunnilingus terwijl de andere aan haar tepels likt. Oh ja, en dat gaat dan vervolgens uren door, natuurlijk.
  Ook was er een vrouw die gewoon de slet uit wilde hangen en een dubbele penetratie wil. De mannen mogen hun lading over haar heen spuiten terwijl ze al die tijd gewoon lekker geblindoekt is. Wij zeggen: heerrrrlijk!
   
  2. Het haantje zijn
  De op een na populairste fantasie is toch wel die waarin de vrouw een nachtje de man mag uithangen. Letterlijk. Niet alleen willen ze zich verkleden en gedragen als man, maar ze willen ook een penis dragen. Bijvoorbeeld zo'n strap-on dildo.
  Wij spraken een vrouw die deze fantasie een keer tot realiteit heeft gebracht en haar vriendje eens goed heeft misbruikt. Ze vond het heerlijk om hem eens te penetreren en de rollen volledig om te draaien. Een man in de kwetsbare positie is een turn-on.
   
  1. Brute ontmaagding
  Misschien gaat het wat ver om het verkrachtingsfantasie te noemen. Maar veel vrouwen willen het lieve naïeve kleine meisje spelen dat op brute wijze van haar maagdelijkheid wordt ontnomen. Haar met kracht tegen de muur drukken en met één hand haar polsen boven haar hoofd vasthouden terwijl de andere hand zich in haar slipje wringt. Dat soort werk. Of zelfs de kleren van het lijf rukken en met kracht haar benen spreiden om haar vervolgens hard te nemen.
   
  Heren, het zijn slechts fantasieën, dus ga niet direct de straat op om de eerste de beste vrouw de struiken in te trekken. Het voordeel van een fantasie is dat het in je fantasie geen pijn doet en je stiekum de regiseur bent van je eigen verhaal (en dus volledige controle houdt, ook tijdens een verkrachting).
   
   
   
   
  Dus heren, wees voorbereid. Je weet maar nooit wanneer ze besluit om haar wildste fantasieën werkelijkheid te laten worden.
   
   
   
   
   
   
   
   
  Lees ook:
   

  Reacties

  Guru op 28-03-2008 18:52
  ...en jij hebt namen en adressen van die vrouwen?
  Toxie op 28-03-2008 22:57
  Hahaha dagdromen doe ik zeker regelmatig!
  NBR op 29-03-2008 20:20
  Kom, Tox. Niet zo flauw nu. Waar fantaseer jij over? Zit het bij de top 10? Zaten we er ver naast?
  here2tease op 29-03-2008 21:11
  10, 9, 7, 5, 3 en 2.
  Laat maar komen graag.......................
   
  NBR op 30-03-2008 11:30
  @here2tease: Wil je met me trouwen? ~droomvrouw~
   
  Toxie op 30-03-2008 12:55
  Oh wat leuk, gaan jullie trouwen? Mag ik het bruidsmeisje zijn?
  Gaat mijn fantasie ook eens in vervulling.........
  NBR op 30-03-2008 13:07
  Je mag pas bruidsmeisje zijn als je vertelt welke van de bovenstaande fantasieën jij ook hebt! Gnagnagnagna.
   
  Grinnik
  here2tease op 30-03-2008 13:51
  Niemand heeft mij ooit eerder *droomvrouw genoemd............
  Vertel mij eerst jou Fantasieen NBR
  En wie weet................
  NBR op 30-03-2008 13:57
  Mijn fantasieën? Da's makkelijk. Kijk maar >>hier<<, daar heb ik er een aantal neergezet.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl