nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Orgasme gegarandeerd
  We zeiden het al eerder: Mannen die beffen zijn betere minnaars. Maar er is meer. Het heet de Tahitiaanse Cunnilingus, je hoeft er geen tongacrobatiek voor uit te oefenen, maar een snel en intens orgasme is wel gegarandeerd! Leer het, bij [lees meer]
   
  Vrouwen zijn er dol op. Maar gewoon een beetje likken doet het niet voor haar. Als je de basistechnieken onder de knie hebt (of moeten we zeggen, boven de knie?), probeer dan de Tahitiaanse Cunnilingus eens. Het is niet moeilijk. Probeer het maar eens:
   
  Fase 1:
  Laat haar om te beginnen lekker liggen, met de benen wijd. Ga niet direct op je doel af, maar geef eerst eens goed aandacht in het gebied daar omheen. In. laten we zeggen, een actieradius van een centimeter of 40 rond haar meest gevoelige plekje, kus/lik/zuig je de binnenkant van haar bovenbenen, haar dijen, haar buik en navel. Sla geen plekje over! Wat je ook doet tijdens deze eerste fase, raak haar vagina niet aan! Ze zal steeds meer opgewonden raken terwijl je haar zo plaagt.
   
  Fase 2:
  Als je merkt dat ze lekker opgewonden is begin je met een vrije hand haar venusheuvel te masseren. En dan (nu komt het) positioneer je je hoofd loodrecht ten opzichte van haar lijf. Je plaatst twee vingers aan weerszijde van de clitoriskap en beweeg je tong van boven naar beneden over en onder het kapje. Met andere woorden: Omdat jouw hoofd 90 graden is gedraaid en jij van boven naar beneden likt, zal jouw tong van de ene kant naar de andere kant van haar klitje gaan.
   
  Plaats nu je duim of vinger op haar perineum. Dat is het gedeelte tussen haar anus en haar vagina en oefen lichte druk uit, zonder te bewegen. deze druk op haar perineum stimuleert de sluitspier, een van de sterkste spieren die betrokken is bij het vrouwelijk orgasme (het is maar dat je het weet). Veel vrouwen krijgen een heftiger orgasme door het gevoel in deze verbinding tussen de clioris en de perineum.
   
   
  Fase 3:
  Blijf op deze manier doorgaan, maar verhoog langzaam het tempo. Als je merkt dat het orgasme nadert verhuis je je tong naar de top van haar clitje. Ga nu door met wat je doet totdat ze klaarkomt. Blijf doorgaan tot ze je vraagt te stoppen.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Lees ook:
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl