nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Swingers: mijn eerste groepsseks
  We hadden het stel leren kennen via onze weblog. Ze hadden gereageerd op onze oproep en na een paar keer MSN-en en telefoneren, hadden we afgesproken in een hotelkamer. In een E-mailtje hadden ze aangegeven waar we moesten zijn. Ik had een strak wit mini-jurkje aangetrokken en natuurlijk had ik er niets onderaan, behalve mijn hoge witte laklaarzen dan. We hadden afgesproken dat het een soort gemaskerd bal was, dus mijn man en ik hadden allebei zo’n Venetiaans maskertje op. Al sinds we de afspraak hadden gemaakt konden we niet wachten. Het was vreselijk spannend en we waren allebei behoorlijk opgewonden van de gedachte dat we zometeen seks gingen hebben met wildvreemden.
  Kamer 632 lag op de zesde verdieping ergens achter in een slecht verlichte gang. Mijn man en ik keken elkaar veelbelovend aan toen we aanklopten. Het duurde maar heel even voordat de deur werd opengedaan. In de deuropening stond een welgevormde vrouw die ongeveer net zo groot was als ik. Ze droeg een zwart kanten hemdje dat met zwart bond was afgezet. Ze droeg jarretels. Achter haar stond haar man, gekleed in een witte broek en een strak wit T-shirt. Ook zij hadden beiden een maskertje op.
   
  Zij trok me naar binnen en begon me meteen te knuffelen en te zoenen. We gingen op onze knieën op bed zitten en al snel voelde ik haar handen over mijn borsten en onder mijn jurkje voelen.
  “Zo, jij laat er ook geen gras over groeien”, zei ik.
  “Jij anders ook niet”, antwoordde ze. Maar zij bedoelde dat ik helemaal glad geschoren was. We lachten terwijl zij opnieuw haar hand tussen mijn benen stak en mijn vochtige kutje begon te strelen.
  Ik keek over mijn schouder en zag dat de mannen zich aan het uitkleden waren. Mijn man had een goed figuur, maar hij mocht er ook wezen. Hij was gespierd en had een fraaie tatoeage van een tribal op zijn arm. Zijn pik was halfhard en behoorlijk dik.
   
  De mannen kwamen aan weerszijde van ons op bed zitten. Zij streelde mij met een hand en met de ander greep ze mijn man vast. Ik besloot hetzelfde te doen met haar en haar man. Ze was behoorlijk vochtig. Het was een erg geil gevoel om zo te vrijen. Ik wreef over een nat klitje en trok aan de harde pik van twee mensen die ik daarvoor nog nooit had ontmoet en wiens gezicht ik nog nooit had gezien. Nu ook niet. Drie paar handen over mijn lijf die mijn jurkje uittrokken. De geur, het gevoel, de smaak en de aanblik. Al mijn zintuigen werden geprikkeld.
   
  De vrouw manoeuvreerde mij zo dat ik op bed kwam te liggen. Ze kwam over mij heen zitten in 69-positie en begon me te likken. Mijn man kwam achter haar staan en bracht zijn pik naar mijn mond. Ik voelde hoe zijn eikel tussen mijn lipjes wreef terwijl de vrouw niet ophield mijn klitje te likken. Dit was erg geil. Vier opgewonden lijven. Een bekende pik in mijn mond en een onbekende staaf die langzaam mijn grotje begon te vullen. En dan de warmte van een ander vrouwenlichaam tegen we aan en haar tong die mijn gevoeligste plekje helemaal gek maakte. Ik liet mijn man’s pik uit mijn mond glijden en plaatste hem tegen haar natte spleet. Met duim en wijsvinger maakte ik een ‘O’ en bleef hem stevig vasthouden. Hij neukte haar nu door mijn hand, die steeds natter werd van haar vocht. Ik werd gek van geilheid en mijn eerste orgasme van die avond diende zich aan. Mijn hele lijf trilde en spande zich totdat ik bijna explodeerde.
   
  Ik moest gewoon even stoppen. De andere vrouw bleef op haar knieën zitten. Nu was het haar eigen man die haar op zijn hondjes begon te neuken. Mijn man naam aan de andere kant plaats en liet zich door haar afzuigen. Ik nam plaats op een stoel om te kijken naar dit geile tafereel. Bij iedere stoot van haar eigen man schoot haar mond over de harde pik van mijn man. Tussen mijn benen begon het weer flink te kriebelen en bijna zonder nadenken betaste ik mezelf. Mijn klitje was gevoelig en gezwollen en ik was zeiknat. Ik smeerde mijn vocht over mijn kutje en liet twee vingers in me glijden terwijl mijn duim mijn klitje masseerde. Haar man zag hoe ik een nieuw orgasme naderde en kwam naar me toe. Hij bleef naast me staan en duwde zijn eikel tegen mijn mond. Ik proefde de zoute smaak van zijn vrouw en zag nog net hoe zij op haar rug ging liggen om flink genaaid te worden door mijn eigen man. Ik hoorde hoe hun lichamen tegen elkaar kletsten en hoe ze allebei harder begonnen te hijgen en kreunen.
   
  Ik ging op mijn knieën zitten op de stoel en hij nam achter me plaats. Hij nam me hard van achter, precies zoals ik het lekker vind. Zijn ene hand greep naar mijn borsten en met de andere hand voelde hij aan mijn kontgaatje. Vlak voor ik opnieuw klaarkwam duwde hij zijn duim in mijn aars, waardoor ik opnieuw een knallend orgasme kreeg.
   
  [wordt vervolgd]
   
   
   
   

  Reacties

  op 05-05-2009 15:45
  En waar blijft dat vervolg?
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl