nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Amari
  Door: Moongirl
   
  Amari was een dochter van een hippie stel. Ze had erg lang blond haar dat net op haar billen hing, mooie groene ogen, een wipneusje met een paar verdwaalde sproetjes en mooie volle lippen. Als je Amari tegen zou komen dan zou je nog een keer omdraaien om deze schoonheid goed te bekijken.
  Ze draagt bijna altijd een strakke spijkerbroek op haar heupen en een strak shirtje of truitje, zodat haar kleine mooie ronde borsten er goed uitkomen! Zomers dan draagt ze het liefst jurkjes in alle kleuren die er maar te vinden zijn. Zelf is ze helemaal niet bewust van die schoonheid en dat maakt haar nog aantrekkelijker! Ze  gaat al van kleins af aan naar festivals door   Europa. Ze waren al een tijdje weg geweest en kwamen weer naar Nederland om vrienden en familie op te zoeken en naar een paar festivals te gaan.
  Zo zijn ze bij vrienden van haar ouders aangekomen, nou ja het is meer familie want ze noemen elkaar Oom, Tante, Nichtje en Neefje. Het is alweer drie jaar geleden dat ze elkaar gezien hebben en Amari is op zoek naar haar neefje Remi, hij is drie jaar jonger en net twintig geworden. Remi is een mooie jongen om te zien met zijn helblauwe ogen en donkerblonde haren die als de manen van een leeuw om zijn hoofd dansen. Hij is groot, zeker wel een kop groter dan Amari. Dan ziet ze hem staan en lacht naar hem. Remi kijkt haar verrast aan, loopt naar haar toe en pakt haar vast. 'Zo kleine Amari, ben je er eindelijk' grijnst hij als hij haar in de ronde draait. Amari moet lachen en knuffelt Remi, geeft hem twee kussen op iedere wang en eentje op de mond. 'Mmm    wat smaak je toch lekker' lacht hij.
  Na een uurtje of wat zit iedereen lichtelijk beschonken onderuit gezakt in de tuin. De tuin is groot en overal in de hoekjes zie je wel mensen zitten, staan of liggen. Remi speelt gitaar en houd Amari in de gaten! Hij kan er niet over uit dat zijn "nichtje" uitgegroeid is tot zo'n mooie vrouw.
   
  Drie jaar geleden heeft hij haar voor het eerst naakt gezien. Het was bij dezelfde vrienden thuis als waar ze nu zijn. Remi had Amari die hele dag in de gaten gehouden. Hoe ze bewoog en hoe ze met de anderen praate en grapjes maakte! Hij werd al geil als ze even glimlachte of een lok haar uit haar gezicht streek. Het was tropisch warm en  in de avond  was het nog rond de 28 graden! Amari had een jurkje aan waar haar mooie lange bruine benen onderuit staken. God wat zou Remi die graag willen strelen en likken, maar hij dacht dat hij nooit kans zou maken want ze was drie jaar ouder en had nooit enige interesse in hem getoond behalve vriendschap. Amari leek niet in de gaten te hebben dat hij haar bekeek en ze liep naar binnen. Toen Remi vijf minuten had gewacht en ze nog niet naar buiten was gekomen is hij naar binnen gegaan en Remi  hoorde dat Amari in de badkamer was maar niet de deur op slot had gedaan. Toen hij heel voorzichtig de deur opende  kon hij door een kier naar binnen kon gluren. Daar zat ze, met haar benen wijd, knieen opgetrokken waardoor hij het verder niet goed kon zien.
  Hoorde hij het nou goed? Was dat een kreun?   Remi luisterde ingespannen en kon Amari inderdaad zachtjes horen  kreunen. Hij kon het niet geloven, wat moest hij doen!   Voor hij er erg in had duwde hij de deur zachtjes verder open en stond in de kleine badkamer. Daar zag hij haar voor haar zitten. Haar lange benen gespreid en hij had nu vol zicht op haar kutje. Remi voelde gelijk zijn lul kloppen en tot leven komen. Amari was zo in haar eigen spel opgegaan dat ze niet door had dat hij binnen was gekomen. Ze had de bovenkant van haar jurkje open geknoopt en had een van haar kleine borstjes in haar hand en kneep er zachtjes in om vervolgens  hard in haar tepel te knijpen. Amari kreunde van genot.  Ze was haar benen aan het strelen, de binnen kant van haar dijen en streek ze haar vingers tussen haar lipjes door om even daar te blijven en hard over haar klitje te wrijven. Toen Amari haar ogen opendeed schrok ze dat Remi binnen was gekomen zonder dat ze het had gehoord. Op dat moment deed hij  de deur dicht en op slot! Toen hij zich omdraaide en zich verheugde op haar beteuterde gezicht, werd hij verrast door Amari die op haar knieën zat en aan zijn broek begon te sjorren. Toen die eenmaal van zijn kont was afgetrokken, trok ze zijn boxer naar beneden en pakt zijn  stijve pik gretig in haar hand. Ze laat haar tong over zijn eikel glijden en dan sluit ze haar lippen om zijn  harde staaf en begint te zuigen.  Ze ging er helemaal in op maar Remi wou nog niet komen dus heeft hij haar op de rand van het bad gezet,  en is haar natte kutje gaan likken. Met twee vingers in haar grotje voelde hij dat het niet lang zou duren. Hij vroeg of ze zijn harde lul in haar wilde voelen en ze kreunde onhoorbaar 'ja'   maar aan die kreun had hij genoeg. Hij tilde haar op en zette haar op de rand van de wasbak en zonder moeite gleed hij zo haar natte kutje in en begon te ritmisch  stoten. Amari begon harder te kreunen en sloeg haar benen om zijn heupen heen,haar armen om  zijn nek geslagen en haar tanden in zijn nek. Wat ongeloofelijk strak en zacht voelde ze van binnen. Bij die gedachte kon hij het nu echt niet meer houden. Hij waarschuwde Amari dat hij zou komen en ze kwam met haar hoofd bij de zijne, keek diep in zijn ogen en haar tong drong tussen zijn lippen door. Ze duwde haar  klitje draaiend met haar heupen  tegen zijn onderbuik. Dit werd Remi teveel en gromde toen hij schokkend in haar klaarkwam. Hij trok aan haar haren en beet in haar nek. Op dat moment  riep ze zijn naam, klauwde zich helemaal vast  en haar hele lichaam schokte waarbij ze bleef kreunen tot ze slap tegen hem aan hing.
   
  'Ik weet waar jij aan denkt'. Remi schrikt op en ziet Amari naast zich staan. Hij grijnst 'is het zo duidelijk te zien dan?' 'Nou dat niet maar je hield ineens op met gitaar spelen en  je was  dromerig voor je uit te staren' grinnikt ze. En ik heb  gemerkt dat je mij al de hele dag in de gaten houd.'   Ze kijkt brutaal in zijn ogen. Remi is nu ouder en heeft veel vriendinnetjes gehad en merkt aan haar lichaamshouding dat ze meer wil dan dat ze zegt! Nu is het zijn beurt om brutaal te kijken en daagt haar uit om de nacht met hem alleen door te brengen. Drie jaar geleden hebben ze na die ene x nog wel contact gehad maar hebben ze niet de kans gekregen om alleen te zijn. Nu ze weer terug is en Remi een appartement heeft laat hij deze kans niet voorbij schieten! Amari pakt zijn hand en zegt dat ze dat heel graag wil, schuift zijn hand onder haar jurkje tussen haar benen waar hij alleen gladde huid voelt, als hij snel zijn vingers tussen haar lipjes wringt voelt hij dat ze vochtig is.  Remi voelt zijn paal alweer steigeren  en dan  fluistert ze  in zijn oor dat ze naar de badkamer gaat en dat het wel wat langer kan duren. Ze staat op en loopt weg waarbij ze uitdagend achterom kijkt.
   
   
  ©Moongirl  
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl