nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Maak je eigen eetbare ondergoed
  Ben je op zoek naar een exlusief cadeau voor je geliefde? Waarom geen eigengemaakte lingerie! En dan wel van het soort dat je zelf kunt opeten!
   
  Wij van NBRplaza hebben het recept. Kijk bij [lees meer]
   
    
  Caramel Lingerie
   
  Benodigdheden: 
  Een spuitzak of glaceerzak 
  Verschillende spuitmondjes voor de spuitzak
  Bakpapier
  Lingerie als sjabloon
  Viltstift 

  Ingredienten:
  1 reepje boter
  1 kopje licht bruine suiker
  1/2 kopje suikerstroop
  1/2 kopje melk
  3/4 theelepel vanille extract

  Bereiding:
  1. Om een sjabloon te maken leg je de lingerie op een stuk bakpapier. Teken de lijnen na door de lingerie om te trekken met een viltstift. Knip de vormen uit en vouw ze dubbel om te controleren of ze mooi symetrisch zijn. Doe alvast een kleine spuitmond op de spuitzak.

  2. Om de caramel te maken smelt de boter en suiker in een pan met een dikke bodem. Doe de siroop erbij en de melk. Blijf roeren op een laag vuur totdat het geheel dikker begint te worden. Test de dikte door te kijken of je er draden van kunt trekken op een stukje bakpapier.

  3. Laat het geheel 5 minuutjes koken. De caramel is lobbig en niet te dun. Wel moet de caramel dun genoeg zijn om door het spuitmondje te kunnen, maar weer dikgenoeg om vorm te houden.

  4. Doe de spuitzak in een handdoek om je handen niet te branden. Doe de caramel in de spuitzak (niet te veel in eens) en hou de rest warm. Knijp de caramel van boven naar beneden op je sjabloon van bakpapier.

  5. Werk snel, want de caramel wordt snel dikker als het afkoeld. Als het te dik wordt, doe het terug in de pan en verwarm het nog even. Hoe vaker je caramel opwarmt, des te sterker het wordt. Misschien moet je dit een aantal malen doen, maar het resultaat is het zo waard...

  6. Om een soort van kant te maken moet je een dikke rand maken van caramel. Je kunt dan langere dunne stukjes kant maken. Maak ook 6 lange dikke stroken van caramel (het touw).

  7. ALs het touw is afgekoeld, maak er dan twee vast aan de bovenkant van de 'kanten BH' met knotjes van warme caramel. Doe dat ook aan de zijkant. De bovenste gaan om de nek van je vriendin, die aan de zijkant worden achter haar rug vastgemaakt. Laat verder je fantasie de vrije loop en maak bijvoorbeeld het slipje ook vast aan het BH-tje. Of maak een String bikini.

  8. Leg de caramel een minuutje of 5 tot 10 in de vriezer om uit te harden. Als je het uit de vriezer haalt mag het niet meer kleverig aan voelen. Om het te dragen, haal je de lingerie van het bakpapier en plaats je het over het lichaam van je vriendin (of van jezelf natuurlijk als je je vriendje wilt verrassen...)

  9. Door de lichaamstemperatuur zal de caramel weer zacht worden. Het zal gaan plakken en flexibeler worden. Doe het dus niet te lang voordat je je lover wilt verwennen aan. Of, laat hem/haar het aandoen.
   
  Hoe dan ook, je avond kan niet meer stuk!
   
   
   
  Fun artikelen
   
  Lees ook:
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl