nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  10 Regels voor een one-night-stand
  Ook al zul je hem of haar nooit meer zien na die ene keer, maakt het nog niet OK om onaardig te zijn. Want er zijn natuurlijk grenzen en wij zijn wel fatsoenlijke burgers. Voor je het weet zit je te bellen in de kerk. Maar hoe pak je dat nou aan, zo'n one-night-stand? Hier zijn de 10 regels (bij [lees meer]).
   
  Open kaart
  Speel altijd open kaart voor het strip-pokeren begint. Je kunt maar beter zeker weten dat je date niet uit is op een relatie en gedesilusioneerd achterblijft. Zelfs sommige mannen denken dat een avondje seks automatisch betekent dat je gevoelens hebt voor elkaar. En dus ben je vooraf duidelijk. Behalve natuurlijk in Lloret de Mar, want dan ligt het zo voor de hand dat je elkaar niet meer zult zien, danwel herrineren.  De impliciete belofte is dat je gaat neuken als je met elkaar meegaat en wel stante pede. 
   
  Geen dode paarden slaan 
  Mocht je open kaart hebben gespeeld en de seks was helemaal tof, maar je bedpartner-voor-vanavond suggereerd dat dit wel een avontuur was dat voor herhaling in aanmerking komt, dan is het best wel onbeschoft om hyperventilerend te stamelen "ja..maar..ik ..ik .. ik ..wil eigenlijk... uh ...geen...uh....relatie...". Sla zijn/haar telefoonnummer gewoon op onder de 'N' van Neukie in je telefoon. Gewoon, voor als je een keer droog staat.
   
  Gespreksonderwerpen (1)
  Ga nou niet over zware onderwerpen praten zoals de zin van het leven, jouw laatste voetschimmelproblemen, je moeder of je ex.

  Gespreksonderwerpen (2)
  Maar het is wel een goed idee om het even te hebben over safe sex. Want als je de eerste regel hebt gevolgd, dan is het vrij eenvoudig om dit onderwerp aan te snijden. Neuken ga je toch, dus een gesprekje over rubber en SOA kan er dan ook wel bij.
   
  Aai em vrom Emsturdem
  Een lekker accent doet het altijd goed. Vooral als dat accent wordt geassocieerd met losbandigheid. Maar haal het niet in je hoofd om te denken dat een namaak accent gebruikt kan worden om ook maar iemand het bed in te praten. 
   
  Beleefdheid
  Iemand uitnodigen bij jou thuis om hem/haar vervolgens als een hond te behandelen is bijna net zo erg als de lokale knurft te vragen om mee uit te gaan en hem vervolgens de hele avond samen met je vrienden belachelijk te maken om zijn kledingkeuze. Ook al mag je de persoon die jou gaat bevredigen niet, je doet toch net alsof. Want zo hoort het.
   
  Romantiek
  Omdat een one-night-stand niet het begin is van een fijne langdurige relatie, hefet het niet zo veel zin om hevig te investeren in leukigheidjes, zoals trouwe-honden-oogcontact, met kaarslicht verlichte badkamers, missionarisstandje en langdurige tongzoenen. Op zijn hondjes is veel gepaster.
   
  Standjes
  Sterker nog, dit is je kans om standjes te doen die normaal misschien niet zo bij je passen. Je partner voor vannacht zal immers niet weten of het wel of niet bij je past - je kent elkaar net of zelfs niet - dus ga je gang: sla gore taal uit en laat je kinky kant zien. Dat is nou net het leuke van een one-night-stand. 
   
  Afscheid
  Zodra de zon in de zuiderzee is gezakt kun je iemand niet meer vragen om te vertrekken. Als je echt niet wilt dat iemand de hele nacht blijft, ga dan naar zijn/haar flat. Dan kun je gaan wanneer jij wilt.
   
  Discretie
  Ook al is deze persoon een volstrekte vreemdeling, je hoeft nog niet rond te bazuinen (op Hyves) wat er zich die nacht tussen de lakens heeft afgespeeld. Als je dan toch op wilt scheppen, noem dan geen namen (als je al namen hebt uitgewisseld) of identificerende kenmerken (die actrice die dronken in de vangrail parkeert).
   
   
   
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  Lees ook:
   
   

  Reacties

  hillfun op 07-12-2008 11:43
  Helemaal mee eens!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl