nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Hoe weet je of je vriendin haar orgasme faket?
  imagebam.com
  Ze schreeuwt, ze kreunt, ze slaat met haar handen op het bed en ze zet haar nagels in je rug. Maar is ze nou klaargekomen, of deed ze maar alsof? Mocht jij je afvragen of jouw vriendin haar orgasme faket, dan is dat waarschijnlijk ook zo. De vraag is echter: heeft jouw vriendin een reden om te doen alsof? En zou je een vrouwelijk orgasme herkennen als het je op een presenteerblaadje zou worden voorgeschoteld?
   
  Zijn jouw antwoorden respectievelijk 'ja' en 'nee' (of 'geen idee'), lees dan hier verder.
    

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl