nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Jouw man gaat schoonmaken voor groepsseks
  Feministes zeggen dat vrouwen in groepsseks worden uitgebuit voor het plezieren van de man. Psychiaters geloven dat stelletjes die anderen betrekken bij hun spelletjes in bed afhankelijk zijn van anderen. En dan zijn er nog mensen die geloven dat bi-seksualiteit alleen een excuus is om van twee walletjes te eten. Vrouwen worden nog steeds onderbetaald voor hetzelfde werk en de vrouw van een werkend stel doet nog het meest aan het huishouden.
   
  Het is tijd om een einde te maken aan dit onrecht. En groepseks is het antwoord met verrassende feministische voordelen voor vrouwen! Dus vrouwen, neem vanavond nog een vriendin mee naar huis!
   
  1. Een schoon huis. Zodra jij laat weten dat je een liefje mee brengt, zal je man direct interesse krijgen in opruimen en schoonmaken. Heeft hij nog nooit vrijwillig de stofzuiger ter hand genomen? Nooit geweten dat hij de ramen kon lappen? Let maar es op hoe snel zijn kleren worden opgeruimd en je huis spik en span wordt.
   
  2. Schone lakens en handdoeken. Als het aan hem ligt kan het bed weken onverschoond blijven en de handdoeken in de badkamer hangen er zo mogelijk nog langer. Maar als jouw nieuwe liefje meekomt zal je man direct de wasmand legen en de wasmachine overuren laten draaien. Het huis zal kunnen doorgaan voor een vijfsterren-hotel met gestreken lakens en een dikke stapel schone handdoeken. Hoe vaker je een triootje organiseert, des te vaker zal hij de was doen.
   
  3. Een sprankelende badkamer. Met zijn drieën in bad. Wat is er nou heerlijker dan dat? Nou, met zijn drieën in een schoon bad. Een bad zonder vetranden en haren in het putje. Een derde persoon geeft hem een reden om met Antikal in de weer te gaan als een witte tornado.
   
  4. Onverwachte cadeautjes. Met nieuwe sekspartners in het huis zal hij je overladen met bloemen, lingerie en sex toys. Als hij ook maar een beetje een heer is zal hij jullie beiden flink in de watten leggen!
   
  5. Ware gelijkwaardigheid. En met het delen van de huishoudelijke taken is de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen weer een stapje dichterbij. Dus wees een feministe en neem zo nu en dan een vriendinnetje mee.
   
   
  Lees ook:
   
   

  Reacties

  M@rcel op 29-01-2009 14:00
  Oke dat zijn veel tips in een keer zeg. Eens kijken met welke ik eerst wat ga doen.
   
  Laterssss M
  NBR op 29-01-2009 14:05
  En laat even weten welke het meest succesvol zijn!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl