nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Ontmoeting met 'L'
  Ik kende L. nu een paar weken. Ze was 23 en had mooie ronde vormen. We hadden elkaar online ontmoet. Elke keer als we elkaar spraken op MSN draaide het uit op seks. Geile seks. L was onderdanig en al tijdens onze eerste chatsessie ging ze voor me uit de kleren voor haar webcam. L heeft de bijzondere eigenschap dat ze snel en vaak klaarkomt en daarvan in een soort trance lijkt te raken. En het kon dan ook niet uitblijven dat we elkaar een keer in het echt zouden ontmoeten.
   

  Reacties

  op 05-05-2009 15:43
  Zo. Die komt aan!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl