nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Lost in translation: Music Video
  Wat ze in Bollywood allemaal niet voor onzin uitkramen...
    

  Reacties

  darknessnieuws op 24-07-2009 13:51
  Gadver Bollywoodfilms! Echt iets voor mensen die eens lekker interessant willen doen. Vroeger was dat de rondreis door India, waarvan de inmiddels aan voedselvergiftiging en diaree lijdende linkse cultuurteven, eenmaal terug in Nederland waren steevast beweerden dat het de ervaring van hun leven was...maar enfin, nu wordt dat een beetje gevaarlijk natuurlijk met al die bommen in Mumbay, dat ze om bomaanslagtechnische redenenbeter Bombay hadden kunnen blijven noemen, maar dat geheel terzijde......Maar goed dat dus!
  nbr op 24-07-2009 14:13
  En DAAROM is dit filmpje zo leuk!
  darknessnieuws op 24-07-2009 14:29
  Rustig maar, ik zag het alleen maar weer eens als een uitgesproken kans om de Rode Vrouwen weer eens onderuit te halen. ;-)
   
  Misplaatst modebeeld hebben die lui daar ook, altijd dat opvoeren van kerels met vuistdikke baarden als protagonist. Volgens mij casten ze zelfs nog een vent met een vuistdikke baard als ze een anarchopunker of een travestiet op gaan voeren.
  muziekenfilmgek op 27-07-2009 10:15
  Tis ook niet waar ik van hou. Maar ach volksstammen genoeg die dat wel doen hihi, fijne dag joh!
  nbr op 27-07-2009 14:29
  Ik zeg: humor!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl