nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Gimme that tree! Snoop Dog Lowlands 2009
  Snoop Dog kreeg op Lowlands een leuk typisch Nederlands plantje aangeboden, bekend onder de naam Cannabis Sativa Hollandica. En hij was er zichtbaar blij mee. Zo blij, dat hij een potje freestyle ten gehore bracht onder de legendarische titel 'Gimme That Tree'. Filmpje bij [lees meer]
    

  Reacties

  kip op 26-08-2009 12:52
  hihi ja mooi he ? hij was alleen niet op zijn best vond ik .
  nbr op 26-08-2009 14:39
  Volgens mij was ie zo high als een vlaamse papagaai. Overigens was ie wel blij met het plantje, want hij nam hem keurig mee naar het Okura.Ben benieuwd of ie hem door de douane krijgt.
  kip op 26-08-2009 14:44
  whaha dat zal best ja , heb hem namelijk enthousiaster gezien ooit , maar ja denk dat het plantjuh hier netjes in ned blijft denk je ook niet? 
  of zullen ze een uitzondering maken ?

  nbr op 27-08-2009 09:43
  Misschien hier wel, maar bij thuiskomst in de Vervelende Staten zijn ze wellicht minder tollerant...
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl