nbr.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Contact
  Naughty Business Report (NBRplaza) verbaast zich over wat er zoal op het wereldwijde weirde web te vinden is. Daarvan willen wij van NBRplaza jou graag op de hoogte stellen. De inhoud van de pagina's waarnaar wij van NBRplaza linken, zijn niet per sé een reflectie van onze mening. Zo ziek zijn we nou ook weer niet. Heb jij tips, of wil je gewoon even tegen ons van NBR aanzeiken, mail dan naar NBR.
   
   
   
   
   
  (c) Op de inhoud van NBR zit copyright. Niemand mag teksten kopieëren, werken maken die zijn afgeleid van de teksten, of de teksten publiceren zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming. Linken mag altijd, graag zelfs.
  Verdien geld met je website
  online adverteren www.m4n.nl
   
   
  18 Cash

  Het meest gevraagde merk uit USA

   
   
   
  Naughty Business Report is verhuisd
  Mazzeltje
  Sommige mensen hebben een engeltje op hun schouder. Deze meneer ging dwars door de vangrail, over een greppel en kwam  naast de vangrail in omgekeerde richting tot stilstand. Maar kijk nu eens bij [lees meer].
   
  Met dank aan Patser
    
   
  Ok, deze auto ging dus door de vangrail waar rechts op het plaatje mensen op de weg staan. De auto ging van rechts naar links, over de greppel en kwam achterstevoren weer tot stilstand. Mazzel? Kijk dan naar het plaatje hieronder...
   
   

  Reacties

  Marjan op 21-08-2009 10:01
  Zoooooo !! Die had echt mazzel zeg !! Als ik die chauffeur was, zou ik gelijk een staatslot kopen zo uit de auto naar de gok-shop ... his lucky day ;-)
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl